DUURZAAMHRM


DuurzaamHRM is een organisatie die zich richt op het ondersteunen van bedrijven in HR-solutions. In tijden van bedrijfseconomische groei maar ook zeker in tijden van recessie bieden we ondersteuning aan ondernemers in het MKB.

Wij kennen de belangen van organisaties en haar medewerkers en zijn er op toegerust u te ondersteunen, te adviseren en samen met u te werken aan het behalen van uw organisatie doelstellingen.


Als het nu gaat om het opzetten van een personeelsbeleid of ondersteuning bij in-, door- of uitstroom van personeel. Door ons brede dienstenpakket onderscheiden we ons als duurzame partner voor mens en bedrijf in alle bedrijfseconomische seizoenen.

Om een duurzame partner te zijn en te blijven bieden wij maatwerk, gericht op uw organisatie en eventueel specifieke omstandigheden. Maatwerk door overige ondersteuning zoals creditmanagement, payrolling en onze advies en beheer abonnementen.

Onze adviseurs en interim professionals zijn gespecialiseerd in hun eigen vakgebied en zijn gedreven door ambitie, enthousiasme en het verbinden van kennis met ervaring (de uwe met de onze).


Ons dienstenpakket bestaat uit:

• Assessments

• Consultancy

• Interim

• Outplacement

Contact met DuurzaamHRM

Mijn naam is Hedzer. U kunt hier klikken en beginnen met typen. Quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci velit sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore. Consequatur vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur at vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti.'Wij ondersteunen bedrijven in HR-solutions'