INTERIM


Soms kunnen organisaties behoefte hebben aan expertise op het vlak van Human resource management, Finance of Recruitmentstrategie maar ligt de oplossing niet in het aantrekken van een vaste professional.


Ook als het om niet- strategische en niet projectmatige zaken gaat, kan een interim professional voordelen bieden. Bijvoorbeeld als een organisatie een functie tijdelijk wil invullen in verband met zwangerschapsverlof, of ter overbrugging van een periode tussen vertrek van een medewerker en de komst van zijn of haar opvolger. Zelfs voor een aantal dagdelen of uren in de week kan een interim professional continuïteit van operationele zaken waarborgen.

Misschien liggen er bij uw bedrijf niet genoeg taken om een professional fulltime of zelfs parttime in dienst te nemen. Wij kunnen ons situaties indenken waarin u wel graag gebruik zou willen maken van de expertise van een Personeelsadviseur, Recruitmentspecialist, Creditmanager of een andere specialist.'De juiste kennis en aansturing voor elke gewenste periode'